• Poljoprivreda
  • 11.11.2008.

Program razvitka seoskog prostora

Objavljen natječaj za dodjelu novčane potpore za Mjeru 8. „Obnova i razvitak sela i seoskog prostora“, pod nazivom „Poboljšanje infrastrukture u ruralnim područjima“ za 2008. godinu.

  • 529
  • 26
  • 0

Na službenim stranicama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavljen je Natječaj za dodjelu novčane potpore za mjeru 8. „Obnova i razvitak sela i seoskog prostora (ruralna infrastruktura, zaštita okoliša, uređenje zemljišta, ribarstvo, šumarstvo, lovstvo, diverzifikacija djelatnosti)“, pod nazivom „Poboljšanje infrastrukture u ruralnim područjima“ koja će biti sufinancirana sredstvima Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u 2008. godini.

Cilj natječaja je dodjela novčane potpore projektima koji su svojim sadržajem vezani za poboljšanje stanja infrastrukture u ruralnom području i čine to područje poželjnim mjestom za rad i život suvremenog čovjeka.

Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno s datumom: 24. studeni 2008. godine.

Dodatne informacije o natječaju za dodjelu novčane potpore za Mjeru 8. dostupne su na službenim stranicama Ministarstva (http://www.mps.hr/natjecaji) ili u kontaktima sa savjetnicima Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu na Vašem području.

Autor: Kristijan Jelaković, dipl. ing. agr.


Dokumenti


Izvori

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uspjesna 2020, neka je 2021 jos bolja :D