Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • aWEB
  • 04.05.2016. 13:30

Profesionalne fotografije za Vaš proizvod!

Predstavljamo premium uslugu za sve koji žele vlastite Internet stranice za svoj proizvod: aWEB + ProFoto!

  • 499
  • 22
  • 0

Korisnicima aWEB usluge često problem predstavljaju materijali za web stranicu, prvenstveno fotografije. Iz tog razloga, razvili smo novi model suradnje i s ponosom vam predstavljamo premium uslugu za sve koji žele vlastite Internet stranice za svoj proizvod: aWEB + ProFoto.

Imate odličan proizvod koji zaslužuje bolje mjesto na tržištu? Vaše vino, sir, med, ulje, kulen ... hvale svi koji su kušali? Želite povećati obim Vaše proizvodnje i cijenu odnosno rezultate prodaje? Dajte prostora vlastitoj ambiciji i odlučite se napraviti iskorak - predstavite se u svijetu interneta. Prikažite svoju ponudu u najboljem svjetlu uz ovu posebnu ponudu aWEB + ProFoto.

Fotografija = osnovna komunikacija s posjetiteljima

Internet stranice osnovni su nositelj aktivnosti internet marketinga, a fotografija je ta koja ostavlja dojam na korisnika i vrijedi više od tisuću riječi , barem tako kaže provjerena mudra izreka ;) Internet stranice s vrhunskom fotografijom odaju bolji dojam o tvrtki i proizvodu koji predstavljaju i kreiraju povjerenje kupca prema onome što radite.

Kako bi obogatili ponudu aWEB-a obratili smo se tvrtki koja se profesionalno bavi upravo fotografiranjem proizvoda - studio Virtualprodukt. U suradnji s ovim etabliranim stručnjacima kreirali smo kombinaciju usluga koja će učiniti razliku - aWEB Internet stranice + profesionalne fotografije Vaših proizvoda.

Kako realizirati aWEB + ProFoto?

Napravite narudžbu svog aWEB-a prema Vašoj želji i svakako označite opciju fotografiranje proizvoda, što možete pronaći među dodatnim opcijama.

Nakon realizacije Vaše narudžbe i primitka uplate do 5 artikala pošaljite poštom na Virtualprodukt, Peruanska 10, 10000 Zagreb. Finalni rezultat biti će do 5 fotografija na bijeloj pozadini i jedna skupna koja će biti na samoj naslovnici Vaših internet stranica. Nakon fotografiranja i obrade materijala, fotografije će biti integrirane u Vaš aWEB, a originalne fotografije, koje možete koristiti za sve druge potrebe, poslati ćemo Vam na e-mail adresu.

Za sva pitanja obratite se na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail adresu info@aweb.hr.


Tagovi

AWEB Profesionalno fotografiranje Marketing Web stranice Fotografiranje ProFoto

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]