Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gülspor
  • 23.08.2018. 13:30

Prodali 18 igrača da bi kupili 10 koza

"Potreban nam je stalan prihod, jer nam, kao nižoj ligi, ne pomaže Vlada, a nemamo ni sponzore", rekao je predsjednik kluba.

Foto: CNN Türk
  • 704
  • 62
  • 0

Veliki novac se u nogometu "vrti" samo u elitnim ligama. Male lige pune su klubova koji se moraju snalaziti. Zanimljiv način pronašli su Turci iz ekipe Gülspor, čiji je klub jedan od najstarijih u ovoj zemlji - osnovan je 1954. godine. Prodali su 18 mladih igrača da bi kupili 10 koza!

Razlog je jednostavan - žele zaraditi dodatni novac za troškove tijekom nogometne sezone. Gülspor radi s igračima od sedam do 19 godina, a transferi se obavljaju kada napune 17. Imaju rashode kada je u pitanju sudjelovanje na natjecanjima, za različite starosne grupe, piše CNN Türk. Također, moraju platiti i boravak u hotelima, troškove puta. 

Gulspor
U Gulsporu treniraju dječaci od sedam do 19 godina

Kako je rekao predsjednik kluba Kenan Büyükleblebi (naslovna fotografija) koze će im osigurati priljev novca, a ujedno smatra da će rad sa životinjama pomoći igračima da izrastu u dobre ljude. "Potreban nam je stalan prihod, jer nam, kao nižoj ligi, ne pomaže Vlada, a nemamo ni sponzore", rekao je Kenan, a prenosi RT.

Klub je od prodaje zaradio 15.000 turskih lira (oko 2.600 dolara). Plan im je, od mlijeka, imati profit od oko 5.000 lira. Namjeravaju proširiti stado, te nakon šest godina imati 140 koza. 


Tagovi

Koze Kenan Büyükleblebi Gülspor Turska Fudbal


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]