Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredno zemljište
  • 14.12.2015. 10:45

Prodaje se državno zemljište u Novoj Rači

Države će izravnom pogodbom prodati dvije parcele na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

  • 370
  • 32
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

Općine Nova Rača u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i to: k.č.br. 703/1/A (703/1) u katastarskoj općini Nova Rača, livada, površine 1020 čhv (0,3669 ha), tržišne cijene od 10.293,38 kn i k.č.br. 703/1/B (703/3) u katastarskoj općini Nova Rača, prema načinu uporabe oranica, površine 1020 čhv (0,3669 ha), tržišne cijene od 11.079,65 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji RH, nije veća od jednoga hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 09. prosinca 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Nova Rača - za k.č.br. 703/1/A (703/1), 703/1/B (703/3) u k.o. Nova Rača.

Detalje o prodaji možete pročitati na web stranici APZ-a, dok je tekst obavijesti dostupan ispod teksta.


Tagovi

Izravna pogodba Nova Rača Bjelovarsko-bilogorska županija Katastarska općina Javno nadmetanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Kakve su šanse Agrarne stranke na političkoj sceni i parlamentarnim izborima?

570


Glasova: 202

Dobre su im šanse, hrvatski poljoprivrednici zaslužuju posebnu stranku. 35,4%

Glasova: 297

Šanse su im male. 52,1%

Glasova: 71

Ne zanima me, neću politiku u svoju butigu. 12,5%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

4. Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva u Gospodarskom centru u Osijeku. Bilo je riječi o rezultatima poljoprivrede, uručeni su ugovori poljoprivrednicima, HAPIH je obilježio petu godišnjicu, a bilo je prilike i kušati domaće delicije