Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 05.08.2015. 18:25

Prodaja zemljišta u tri županije!

Izravnom će pogodbom biti prodane ukupno četiri parcele državnog zemljišta u Hlebinama, Novoj Kapeli i Zaprešiću. Za ovo zaprešićko pribavljena je i dokumentacija za gradnju poljoprivrednih objekata.

  • 600
  • 61
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište, obavještava sve zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom, poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

  • Općine Hlebine u Koprivničko-križevačkoj županiji i to k.č.br. 2192 u k.o. Hlebine, oranica, površine 0,1190 ha, tržišne cijene od 4.177,85 kn i k.č.br. 2194 u k.o. Hlebine, oranica, površine 0,7144 ha, tržišne cijene od 25.164,74 kn,
  • Općine Nova Kapela u Brodsko-posavskoj županiji i to k.č.br. 558/2 u k.o. Batrina, oranica, površine 0,1719 ha, tržišne cijene 3.457,60 kn te u
  • Gradu Zaprešiću u Zagrebačkoj županiji i to k.č.br. 228 u k.o. Zaprešić, oranica Falečnjak, površine 99393 m², tržišne cijene od 1.106.178,49 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji RH, nije veća od jednoga hektara. Nekretnina u gradu Zaprešiću je poljoprivredno zemljište u vlasništvu države, za koje je pribavljena dokumentacija za gradnju poljoprivrednih objekata.

Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 30. srpnja 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Hlebine, Nove Kapele ili Zaprešića". Detalje obavijesti o prodaji izravnom pogodbom za područja navedenih mjesta možete pročitati ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Agencija za poljoprivredno zemljište Izravna pogodba Prodaja državnog zemljišta Hlebine Nova Kapela Zaprešić Kontinentalna regija Pribavljena dokumentacija Javno nadmetanje Preporučena pošiljka


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer