Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 16.11.2015. 13:15

Prodaja zemljišta u Kaštelama i općini Trnava

Agencija za poljoprivredno zemljište prodaje izravnog pogodbom dvije parcele od kojih se jedna nalazi u Slavoniji, a druga u Dalmaciji.

  • 453
  • 53
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište obaviještava zainteresirane poljoprivrednike o prodaji poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, izravnom pogodbom. Riječ o parcelama na području:

  • grada Kaštela u Splitsko-dalmatinskoj županiji i to k.č.br. 774 u k.o. Kaštel Lukšić, pašnjak, površine 0,1478 ha, tržišne cijene od 11.919,98 kn i
  • općine Trnava u Osječko-baranjskoj županiji i to k.č.br. 782 u k.o. Lapovci, voćnjak, površine 0,3915 ha, tržišne cijene od 15.425,10 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 10. studenoga 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Kaštela ili općine Trnava.

Detalje obavijesti o prodaji izravnom pogodbom za navedena mjesta možete pročitati na stranicama APZ-a. Obavijesti u cijelosti nalaze se ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Zahtjev Agencija za poljoprivredno zemljište Izravna pogodba Kaštela Splitsko-dalmatinska županija Trnava Osječko-baranjska županija Preporučena pošiljka Prodaja državnog zemljišta Javno nadmetanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]