Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 08.09.2015. 10:25

Prodaja zemljišta u Gornjim Bogićevcima

Država će izravnom pogodbom prodati jednu oranicu u svom vlasništvu, površine 7443 m2, koja se nalazi na području općine Gornji Bogićevci, u mjestu Smrtić.

  • 150
  • 7
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište obaviještava zainteresirane poljoprivrednike o prodaji poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, izravnom pogodbom. Riječ o parceli na području:

  • Općine Gornji Bogićevci u Brodsko-posavskoj županiji i to: k.č.br. 556 u k.o. Smrtić, oranica, površine 7443 m² (0,7443 ha), tržišne cijene od 15.824,56 kn.

​Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji, nije veća od jednoga hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 03. rujna 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH, na području općine Gornji Bogićevci".

Detalje obavijesti o prodaji izravnom pogodbom možete pročitati ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Zahtjev Agencija za poljoprivredno zemljište Izravna pogodba Kontinentalna regija Gornji Bogićevci Preporučena pošiljka Prodaja državnog zemljišta Brodsko-posavska županija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.