• Prodaja pašnjaka
  • 16.12.2015. 12:00

Prodaja pašnjaka u Karlovačkoj županiji

Država će izravnom pogodbom prodati dva pašnjaka na području općine Krnjak.

  • 247
  • 23
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

Općine Krnjak u Karlovačkoj županiji i to: k.č.br. 90 u katastarskoj općini Gornji Skrad, pašnjak, površine 0,3197 ha, tržišne cijene od 3.548,03 kn i k.č.br. 194 u katastarskoj općini Gornji Skrad, pašnjak, površine 0,0935 ha, tržišne cijene od 1.137,24 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji RH, nije veća od jednoga hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 16. prosinca 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Krnjak - za k.č.br. 90 u k.o. Gornji Skrad“.

Detalje o prodaji možete pročitati na web stranici APZ-a, dok je obavijest dostupna ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Izravna pogodba Krnjak Karlovačka županija Gornji Skrad Pašnjak Javno nadmetanje APZ


Autorica

Sandra Špoljar

Sandra Špoljar

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi