Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 17.11.2015. 07:25

Prodaja državnog zemljišta u Supetru na Braču

Izravnom će pogodbom biti prodana parcela državnog zemljišta koja se nalazi na području Supetra na Braču.

  • 613
  • 21
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište obaviještava zainteresirane poljoprivrednike o prodaji poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, izravnom pogodbom. Riječ o parcelama na području grada Supetra na otoku Braču i to:

  • k.č.br. 2026/15 u k.o. Supetar, pašnjak, površine 0,0461 ha, tržišne cijene 2.598,89 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Jadranskoj regiji RH, nije veća od 0,2 hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 11. studenoga 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Supetra - za k.č.br. 2026/15 u k.o. Supetar.

Obavijesti o prodaji izravnom pogodbom navedene nekretnine u cijelosti možete pročitati na stranici APZ-a.


Tagovi

Zahtjev Agencija za poljoprivredno zemljište Izravna pogodba Supetar Brač Jadranska regija Preporučena pošiljka Prodaja državnog zemljišta Javno nadmetanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.