Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 26.11.2015. 12:35

Prodaja državnog zemljišta u Slavoniji i Bilogori

Država će prodati četiri poljoprivredne parcele koje se nalaze u općinama Šandrovac, Ivankovo i Trnava.

  • 767
  • 72
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište objavila je obavijest o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

  • Općine Šandrovac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i to k.č.br. 278/1 u k.o. Ravneš, livada, površine 0,6017 ha, tržišne cijene od 12.059,27 kn,
  • Općine Ivankovo u Vukovarsko-srijemskoj županiji i to k.č.br. 4130/4 u k.o. Ivankovo, oranica površine 6,3425 ha, tržišne cijene od 368.499,25 kn te dvije katastarske čestice u
  • Općini Trnava u Osječko-baranjskoj županiji i to k.č.br. 778 u k.o. Lapovci, oranica, površine 1,7818 ha, tržišne cijene od 71.272,00 kn te k.č.br. 781/1 u k.o. Lapovci, oranica, površine 1,4933 ha, tržišne cijene od 59.732,00 kn.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji RH, nije veća od jednoga hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 13. studenoga 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH, na području općine (navesti općinu).

Detalje možete pročitati na stranici APZ-a, a obavijesti u cijelosti ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Obavijest Izravna pogodba Prodaja Poljoprivredno zemljište Vlasništvo RH Šandrovac Bjelovarsko-bilogorska županija Ivankovo Vukovarsko-srijemska županija Općina Trnava Osječko-baranjska županija Ravneš Lapovci Kontinentalna regija Javno nadm


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P