Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 11.12.2015. 10:05

Prodaja državnog zemljišta u Podravini

Agencija za poljoprivredno zemljište izravnom pogodbom prodaje dvije parcele državnog zemljišta u podravskoj općini Drnje.

  • 338
  • 47
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

Općine Drnje u Koprivničko-križevačkoj županiji i to: k.č.br. 2325/1 u katastarskoj općini Torčec, oranica, površine 3129 m² (0,3129 ha), tržišne cijene od 15.675,04 kn i k.č.br. 2324/1 u katastarska općina Torčec, oranica, površine 104 m² (0,0104 ha), tržišne cijene od 416,18 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji RH, nije veća od jednoga hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 28. studenoga 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH, na području općine Drnje - za k.č.br. 2325/1 i 2324/1 u k.o. Torčec."

Detalje o prodaji možete pročitati na web stranici APZ-a, dok je tekst obavijesti dostupan ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Izravna pogodba Drnje Koprivničko-križevačka županija Javno nadmetanje APZ


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tursko voće i povrće moglo bi preplaviti i naše tržište. Naime, turska lira je u odnosu na američki dolar značajno pala, a to će imati ogroman utjecaj na trgovinu voćem i povrćem cijele regije, a time i istočne Europe i Europske unije. Turs... Više [+]