Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APZ
  • 14.07.2015. 12:40

Prodaja državnog zemljišta u općini Rovišće

Na području općine Rovišće u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, izravnom će se pogodbom prodati tri čestice državnog zemljišta. Rok za podnošenje zahtjeva je 24. srpnja 2015.

  • 371
  • 33
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište objavljuje obavijest o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom, poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Rovišće u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Radi se o zemljištu u vlasništvu države, koje graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u kontinentalnoj regiji Republike Hrvatske nije veća od 1 ha i koje je označeno kao:

  • k.č.br. 1803 u k.o. Predavac, oranica, površine 0,4179 ha, tržišna cijena iznosi 12.955,74 kn.
  • k.č.br. 1804 u k.o. Predavac, oranica, površine 0,2651 ha, tržišna cijena iznosi 8.324,94 kn.
  • k.č.br. 1805 u k.o. Predavac, oranica, površine 0,2269 ha, tržišna cijena iznosi 7.080,19 kn.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 10. srpnja 2015. godine. Zahtjev se dostavlja na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, s naznakom: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Rovišće - za k.č.br. 1803, 1804 i 1805 k.o. Predavac".

Ako je više osoba u roku podnijelo valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom za prodaju navedenog poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države izravnom pogodbom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem, a odluku o prodaji donosi Agencija.

Detalje oglasa možete pogledati u prilogu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Općina Rovišće Izravna pogodba Prodaja Državno zemljište Bjelovarsko-bilogorska županija Predavac Agencija za poljoprivredno zemljište


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.