Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 11.01.2016. 16:25

Prodaja državnog zemljišta u južnoj Dalmaciji

Država prodaje jedan pašnjak i oranicu pogodnu za gradnju poljoprivrednih objakata.

Foto: pixabay.com
  • 467
  • 49
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište obaviještava sve zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

  • općine Zadvarje u Splitsko-dalamatinskoj županiji i to k.č.br. 6686/3 u katastarskoj općini Žeževica-Zadvarje, pašnjak površine 0,0404 ha, tržišne cijene od 1.774,71 kn i
  • općine Slivno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i to k.č.br. 8071/11 u katastarskoj općini Slivno, oranica površine 0,2000 ha, tržišne cijene od 29.400,00 kn za koju je pribavljena dokumentacija za gradnju poljoprivrednih objakata.

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 08. siječnja 2016. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Zadvarje ili Slivno."

Detalji obavijesti o prodaji izravnom pogodbom za područja navedenih općina dostupni su ispod teksta.

Foto: pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Izravna pogodba Zadvarje Splitsko-dalmatinska županija Slivno Dubrovačko-neretvanska županija Gradnja objekata Javno nadmetanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]