Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 17.01.2016. 14:00

Prodaja državne oranice na području Osijeka

Agencija za poljoprivredno zemljište izravnom će pogodbom prodati jednu državnu oranicu u katastarskoj općini Sarvaš.

Foto: pixabay.com
  • 447
  • 47
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište obaviještava sve zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

  • Grada Osijeka i to: k.č.br. 1100/2 u katastarskoj općini Sarvaš, oranica površine 0,4392 ha i tržišne cijene od 18.534,24 kn.

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe koje ispunjavaju propisane uvjete. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 14. siječnja 2016. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Osijeka - za k.č.br. 1100/2, k.o. Sarvaš".

Detalji obavijesti o prodaji izravnom pogodbom za spomenutu oranicu dostupni su na web stranici APZ-a te ispod ovoga teksta.

Foto: pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Osijek Sarvaš Izravna pogodba Javno nadmetanje Katastarska općina APZ


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#rokali smo od jutra do sutra (neki 😎) 🤟🏼.

Tnx @agroklub 🌱 na povjerenju! #donagodinu 😸