• Javno savjetovanje
  • 24.08.2018. 18:00

Prijedlog pravilnika o načinu vođenja Registra ribnjaka i Registra pašnjaka!

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je nova savjetovanja!

Foto: Pixabay/VolkerL
  • 406
  • 34
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na poveznici.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za prijedlog pravilnika o načinu vođenja Registra ribnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske

Opis savjetovanja: Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o načinu vođenja Registra ribnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o načinu vođenja Registra ribnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske.

Prijedlogom Pravilnika o načinu vođenja Registra ribnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske propisuje se propisuje način vođenja Registra ribnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske koji vodi Ministarstvo poljoprivrede. Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o načinu vođenja Registra ribnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske je do 22. rujna 2018. godine. Savjetovanje je otvoreno do: 22.09.2018.

Također, otvoreno je savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske kojeg pronađite ovdje

Opis savjetovanja: Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske. Prijedlogom Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske propisuje se propisuje sadržaj i način vođenja registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske, koji vodi Ministarstvo poljoprivrede.

Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o načinu vođenja Registra zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske je do 22. rujna 2018. godine. Savjetovanje je otvoreno do: 22.09.2018.


Tagovi

Javno savjetovanje Registar ribnjaka Registar zajedničkih pašnjaka Ribnjak Pašnjak


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB