Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 1
  • 14.11.2018. 09:00

Prijavite se na tečaj: Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa

U prostorijama Hrvatske poljoprivredno-šumarske službe održat će se tečaj pod nazivom "Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa“.

Foto: Pixabay/Free-Photos
  • 193
  • 19
  • 0

Obavijest o održavanju tečaja "Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa“ iz M01 Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Dana 20. i 21. studenog 2018. u prostorijama Hrvatske poljoprivredno-šumarske službe u Buzinu, Bani 110, održat će se tečaj pod nazivom "Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa“. Predavači će biti mr. sc. Robert Črep i Doris Fejer, mag. ing. agr., djelatnici Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe.

Suvremena poljoprivredna proizvodnja zahtijeva svakodnevno korištenje računala i interneta kako bi se poljoprivrednici mogli informirati o novim zakonskim promjenama i novim tehnologijama uzgoja. Kako bi poljoprivrednici bili konkurentniji na tržištu i kako bi uštedjeli dragocjeno vrijeme, poznavanje rada na računalu i korištenje interneta su u današnje vrijeme nužna potreba. Na tečaju će se poljoprivrednici upoznati s osnovama rada na računalu i kretanju po internetu kako bi samostalno mogli pretraživati njima važne informacije, pregledati i promijeniti podatke u Agronetu, pregledati Arkod kao i pratiti najnovije zakonske promjene.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Tečaj HPŠSS Mjera 1


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.