• Ruralni razvoj
  • 20.02.2018. 16:30

Prijavite se na radionicu za potencijalne korisnike mjere 16

Cilj mjere 16 je osnivanje operativnih skupina kojima će se financirati aktivnosti inovativnih procesa u poljoprivredi.

  • 241
  • 25
  • 1

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira informativnu radionicu za potencijalne korisnike mjere 16 "Suradnja", s fokusom na prvi natječaj za tip operacije 16.1.1. "Potpora za osnivanje operativnih skupina za provedbu 16.1.2."  koja će se održati u ponedjeljak, 26. veljače 2018. s početkom u 10 sati u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Cilj mjere 16 je osnivanje operativnih skupina kojima će se financirati aktivnosti u inovativne procese u poljoprivredi vezano uz dvije teme:

a) primijenjena i razvojna istraživanja mjera za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama radi unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje, uzgoja, kvalitete i plodnosti tla ili jačanja otpornosti poljoprivrednih sustava na promjene uz napredno korištenje novih tehnologija ili alternativnih sustava proizvodnje;

b) povećanje proizvodnje biomase u poljoprivredi i njezino korištenje kao i korištenje ostalog biomaterijala nastalog na poljoprivrednom gospodarstvu;

Prijave za sudjelovanje dostupne su na sljedećoj poveznici.

Foto: Pixabay/12019


Tagovi

Ruralni razvoj Mjera 16 Radionica APPRRR


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: [email protected] web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sam sebe potićem i kupujem si alat da si olakšam posao za sadnju Paulovnija, Lješnjaka, Vočki i bobi... Pročitaj cijelu bilješku »