Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija
  • 12.02.2020. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Prijavi se za edukaciju o operativnom funkcioniranju OPG-a i ekološkoj poljoprivredi

Na edukaciju u sklopu projekta DONAU pozvani su svi nezaposleni koji imaju poljoprivredne resurse, a žele se baviti tom granom gospodarstva.

Foto: CZP Osijek
  • 665
  • 55
  • 0

Centar za poduzetništvo kao nositelj te Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o. (PORC), Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice i Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Osijek kao partneri, od 26. ožujka prošle godine provode projekt D.O.N.A.U. – Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha (UP.01.3.1.01.0059), koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III.

Da se u tijeku provedbe projekta u Osijeku odvija i drugi ciklus edukacija namijenjen nezaposlenima, saznali smo od Ivane Šimleša-Vondrak iz osječkog Centra za poduzetništvo.

"U okviru istog projekta već smo 07. veljače 2020. održali Motivacijsku radionicu, a tijekom ovog tjedna od 10. do 14. veljače 2020. u tijeku je set interaktivnih radionica Započni vlastiti posao", pojašnjava Šimleša-Vondrak.

Slijedi set edukacija o operativnom funkcioniranju Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i ekološkoj poljoprivredi koju Centar organizira u suradnji s PORC-om, projektnim partnerom. 

Radionice će voditi direktorica PORC-a, Bojana Orsić koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s poljoprivrednicima, edukacijama, a i vođenja vlastitog OPG-a. Ona će s polaznicima podijeliti relevantne i aktualne informacije, kao i stečene spoznaje.

Razmišljaš o pokretanju ili preuzimanju OPG-a?

Pozvani su svi nezaposleni koji imaju poljoprivredne resurse, a žele se baviti tom granom gospodarstva. Prijava se vrši putem donjeg prijavnog obrasca: 

Klikni i prijavi se

Edukacija će se održati na adresi J. J. Strossmayera 341, 31.000 Osijek, u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora BIOS, zgrada A, dvorana 1. kat.


Tagovi

BIOS DONAU Centar za poduzetništvo Osijek Bojana Orsić OPG Edukacija


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Centar za poduzetništvo Osijek

J.J.Strossmayera 341, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 283 820, e-mail: info@czposijek.hr web: http://www.czposijek.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]