Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Elementarna nepogoda
  • 06.08.2015. 09:20

Prijave šteta od tuče samo do petka!

Pozivaju se svi građani Murskog Središća, koji su pretrpjeli štete od tuče, da iste prijave u gradskoj upravi zaključno s petkom 07. kolovoza 2015.

  • 147
  • 18
  • 0

Pozivaju se svi građani Murskog Središća, koji su pretrpjeli štete od tuče, da iste prijave u gradskoj upravi zaključno s petkom 07. kolovoza 2015.

Zbog velikih šteta na ratarskim i povrtlarskim kulturama, krmnom bilju, višegodišnjim nasadima, građevinama i motornim vozilima, nastalih od tuče koja je Međimursku županiju pogodila u srijedu, 08. srpnja 2015. godine, župan Matija Posavec donio je odluku o proglašenju elementarne nepogode za područje grada Murskog Središća.

Prema riječima župana, ovaj najsjeverniji hrvatski grad toga je dana pogodilo olujno nevrijeme s tučom te je zadužio gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda da provede postupak procjene. Gradsko povjerenstvo će potom dostaviti izvješće županijskom, a ono ga proslijediti mjerodavnim ministarstvima i Državnom povjerenstvu za procjenu štete od elementarnih nepogoda.


Tagovi

Matija Posavec Povrtlarske kulture Mursko Središće Procjena šteta Međimurska županija Nasadi Građevine Štete


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P