Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prezentacija
  • 12.07.2013.

Prezentacija traktora Valtra i Väderstad strojeva

PMT poziva sve zainteresirane na prezentaciju rada traktora Valtra i Väderstad strojeva za obradu tla i sjetvu

  • 725
  • 66
  • 0

Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o. održat će 18. srpnja 2013. godine s početkom u 10:30 sati prezentaciju traktora Valtra i Väderstad strojeva za obradu tla i sjetvu na poljima u blizini PSC Otok u gospodarskoj zoni Skorotinci, Skorotinci 4, 32 252 Otok.

U radu će biti prezentirana cjelokupna linija traktora Valtra (serije A, N, T i S) te strojevi Väderstad za obradu tla i sjetvu (multitiller TopDown sa sijačicom).

BioDrill za zelenu gnojidbu, gruber Cultus, kratka tanjurača Carrier, žitna sijačica za reduciranu obradu Rapid te sijačice za kukuruz Tempo.

Prezentaciju će uveličati i tvrtka Findri d.o.o. s prezentacijom prskalica Hardi, rasipača mineralnog gnojiva Bogballe te uređaja AgLeader GPS.

Po završetku službenog dijela prezentacije u prostoru PSC Otok Poljoopskrbe Međunarodne trgovine d.o.o. bit će upriličeno ugodno druženje uz ručak.

Radujemo se Vašem dolasku - PMT Poljoopskrba međunarodna trgovina!


Tagovi

Prezentacija Traktori Obrada tla Sjetva Zelena gnojidba Findri d.o.o. Skorotinci PMT


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]