Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 21.11.2019. 14:25
  • Požeško-slavonska, Gradac

Prevozio vojnike, pretjecao traktor pa se busom zabio u neosvijetljeni berač

Nesvakidašnja se prometna nesreća dogodila u utorak oko 16.30 sati.

Foto: Depositphotos/macor (ilustracija)
  • 1.073
  • 75
  • 0

Prevozio vojnike, pretjecao traktor pa se autobusom zabio u neosvijetljeni berač, ukratko je opis nesvakidašnje prometne nesreće koja se dogodila u utorak, 19. studenoga oko 16.30 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića.

Kako navodi Policijska uprava požeško-slavonska, 62-godišnji vozač koji je upravljao autobusom marke "Setra“, požeških registarskih oznaka, pretjecao je traktor marke "IMT“ koji je bio neosiguran i neregistriran i kojemu je bio pridodan neosvijetljeni traktorski priključak tzv. berač kojim je upravljao 48-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udaranja prednjeg desnog bočnog dijela autobusa u lijevi bočni dio berača.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće.

Prema onome što je doznao Glas Slavonije, na autobusu su bila porazbijana sva stakla na onoj strani kojom je zapeo za berač, a vojnici su drugim autobusom prevezeni na svoje odredište. Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Ista policijska uprava obavijestila je i da je u ponedjeljak 18. studenoga 2019. oko 15 sati na cesti u mjestu Donji Emovci, 67-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,10 promila, prepriječio put traktoru kojim je upravljao 58-godišnjak te na njega vikao i galamio.

"Protiv 67-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (tko se na javnom mjestu tuče, svađa, viče ili na drugi način narušava javni red i mir) i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, a protiv 58-godišnjaka zbog vožnje neregistriranim i neosiguranim traktorom", javlja policija. 


Tagovi

Nesreća Traktor Autobus Vojnici


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]