Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • In memoriam
  • 24.01.2016. 19:00

Preminuo bivši predsjednik HSS-a Josip Friščić

Preminuo Josip Friščić, nekadašnji predsjednik HSS-a, potpredsjednik Hrvatskoga sabora i župan Koprivničko-križevačke županije.

Foto: HSS
  • 497
  • 56
  • 0

U koprivničkoj je Općoj bolnici nakon duge i teške bolesti preminuo Josip Friščić (66), nekadašnji predsjednik HSS-a, potpredsjednik Hrvatskoga sabora i župan Koprivničko-križevačke županije.

Komemoracija za bivšeg predsjednika HSS-a, održati će se u utorak, 26. siječnja 2016. s početkom u 10:00 sati u središnjici HSS-a u Zagrebu, Ulica, Kralja Zvonimira 17, dok će posljednji ispraćaj biti istog dana u 14:00 sati na mjesnom groblju u Koprivničkom Ivancu.

Josip Friščić rođen je 15. kolovoza 1949. godine u Subotici Podravskoj. Osnovnu školu završio je u Rasinji, a srednjoškolsko obrazovanje u Koprivnici. Diplomirao je ekonomiju na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Za zastupnika Hrvatskog sabora izabran je 2003. i 2007. godine, a godinu kasnije postao je njegovim potpredsjednikom. Na toj je dužnosti ostao do 2011. godine. Za predsjednika HSS-a izabran je 2005. i 2008. godine. Tu je funkciju prestao obnašati 2012. godine, kada ga je na čelu te stranke zamijenio Branko Hrg.

Osim brojnim suradnicima i kolegama i prijateljima, najviše će nedostajati supruzi, kćerki, unucima i zetu.

Foto: HSS


Tagovi

Josip Friščić Koprivnički Ivanec Komemoraciija HSS Koprivničko-križevačka županija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]