• Javno savjetovanje
  • 27.02.2018. 20:00

Pravilnik o dokumentaciji za donošenje programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje!

  • 1.308
  • 85
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Prijedlog Pravilnika o dokumentaciji potrebnoj za donošenje programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske

Kako navode, Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o dokumentaciji potrebnoj za donošenje programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o dokumentaciji potrebnoj za donošenje programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske. Prijedlogom Pravilnika o dokumentaciji potrebnoj za donošenje programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske) propisuju se dokumentacija koja je jedinicama lokalne samouprave potrebna za donošenje Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske.

Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu dokumentacija potrebna za donošenje Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske je do 10. ožujka 2018. godine. Predmetni Pravilnik potreban je jedinicama lokalne samouprave za izradu Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske čija je obveza donošenja propisana Zakonom o poljoprivrednom zemljištu u roku od 3 mjeseca od dana stupanja Zakona na snagu. S obzirom da se radi o velikom poslu koje jedinice lokalne samouprave moraju obaviti u kratkom roku, rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću je 15 dana. Savjetovanje je otvoreno do: 14.3.2018.

Savjetovanje je otvoreno do: 14.3.2018.

Foto: Pixabay/sbj04769


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja


Tagovi

Zemljište Pravilnik E-savjetovanje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nama cvjetaju ruže. Vama? #agroklub #ruža #kraljica #imasemožese