Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sretan Božić
  • 25.12.2022. 06:00

Prasilo se, rojilo, gojilo: Dragi naši, sretan Vam Božić!

Mira, blagostanja, zdravlja, sreće i dobrih prinosa, želi vam ekipa Agrokluba.

Foto: AK
  • 178
  • 88
  • 0

Dragi naši, 

čestit i blagoslovljen Božić! 

U skladu s godinom koju ispraćamo, neka bude manje nezadovoljnih dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta, niže cijene goriva i gnojiva, stočne hrane, struje i plina, manje salmonele i ptičje gripe koja je na rub egzistencije dovela brojne proizvođače, suše, tuče, recesije te kraj rata čijih strahota se i mi sjećamo, a koji je nakon pandemije izazvao nezapamćene poremećaje na tržištu. 

Hvala vam što nas pratite sve ove godine, podržavate pa i upozoravate na pogreške kojih nismo lišeni. Ona stara i dalje vrijedi, tko radi taj i griješi.

Obećavamo, nastavit ćemo se truditi opravdati vaše povjerenje koje nam ukazujete od sad već davne 2008. 

A što još poželjeti nego ždrijebilo se, telilo se, prasilo se, rojilo se, gojilo se, kucilo se, macilo se, leglo se… I kako i stoji na fotografiji: Ljubavi, zdravlja, sreće, dobrih prinosa i blagostanja!

Sretan Vam Božić!


Tagovi

Sretan Božić Agroklub Čestitka


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).