Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna plaćanja
  • 14.06.2015. 16:00

Požurite s predajom zahtjeva za izravna plaćanja!

Bilo da zahtjev za izravna plaćanja niste još uopće predali ili u već predanom želite napravite neke izmjene, požurite, rokovi se bliže kraju!

Foto: depositphotos.com/Goodluz
  • 995
  • 113
  • 0

U ponedjeljak, 15. lipnja 2015. godine, ističe rok za predaju zahtjeva za izravna plaćanja, koje poljoprivrednici trebaju predati Agenciji za plaćanja, ribarstvu i ruralnom razvoju. Zahtjev se popunjava elektronički, pomoću internetske aplikacije AGRONET ili se dokumenti šalju poštom ili pak osobno donose u regionalne urede Agencije za plaćanja, u svim županijama.

"Kod popunjavanja zahtjeva poljoprivrednicima će pomoći djelatnici regionalnih ureda Agencije za plaćanja, Savjetodavne službe i Hrvatske poljoprivredne agencije. Rok za izmjene i dopune, već podnijetog jedinstvenog zahtjeva za potporu, također završava 15. lipnja 2015. godine, no konačni datum za podnošenje jedinstvenog zahtjeva za potporu, nakon onog redovnog je 10. srpnja 2015. godine", poručuju iz Ministarstva poljoprivrede.

Minimalna površina poljoprivredne parcele za koju se može podnijeti zahtjev je 0,05 ha.

Također, iz ministarstva mole poljoprivrednike da zahtjev, bez obzira popunjavaju li ga samostalno ili uz nečiju pomoć, prije potpisivanja odnosno podnošenja, još jednom pažljivo pročitaju, jer svojim potpisom jamče da su svi podaci istiniti. Time će se izbjeći, nenamjerne pogreške i eventualni problemi prilikom kontrole na terenu.

Foto: depositphotos.com/Goodluz


Tagovi

Agencija za plaćanja Zahtjev Izravna plaćanja AGRONET Savjetodavna služba Hrvatska poljoprivredna agencija Izmjena zahtjeva Dopuna zahtjeva Konačni datum Pogreške


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs