Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv za dodjelu zemljišta
  • 08.08.2014. 08:00

Poziv za zakup zemljišta u Ravnoj gori i Vrpolju!

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 04. kolovoza 20104. godine dva nova javna poziva za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište na području općina Vrpolje i Ravna Gora

Foto: freedigitalphotos.net
  • 129
  • 10
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 4. kolovoza 2014. godine, sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu ("Narodne novine" broj 39/13), dva nova javna poziva za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u Vlasništvu Republike Hrvatske i to jedan na području Općine Ravna Gora, a drugi na području Općine Vrpolje.

Sudionik Javnog poziva može biti fizička ili pravna osoba koja je do isteka roka za podnošenje ponuda platila sve dospjele obveze s osnove korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH i protiv koje se ne vode postupci radi predaje u posjed poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH.

Za stručnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa poljoprivrednici se mogu obratiti u najbliži ured Savjetodavne službe.

Rok za dostavu ponude je 15 dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave ovog Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište, gdje možete dobiti i sve detaljnije informacije o ovoj temi. www.zemljiste.mps.hr

U prilogu članka možete pronaći Javni poziv za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta za Ravnu Goru i Vrpolje te potrebne prateće dokumente.

Foto: freedigitalphotos.net


Dokumenti


Tagovi

Agencija za poljoprivredno zemljište Zakup Ravna Gora Vrpolje Gospodarski program Javni poziv

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰