Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija d.d.
  • 05.07.2017. 17:00

Poziv za dostavu obvezujućih ponuda za Petrokemiju

Nakon završetka procesa dubinskog snimanja pozivaju se zainteresirani investitori da daju obvezujuće ponude sukladno Programu restrukturiranja Petrokemije d.d.

Foto: Petrokemija
  • 927
  • 48
  • 0

Nastavno na razdoblje u kojem je od 5. do 30. lipnja 2017. bilo omogućeno svim zainteresiranim ulagateljima iskazivanje indikativnog interesa u dokapitalizaciji Petrokemije d.d. Društvo je zaprimilo određeni broj ponuda kao i zahtjeva za provođenje postupka dubinske analize poslovanja Petrokemije d.d.

Nadzorni odbor Petrokemije d.d. je na sjednici održanoj 5. srpnja 2017. dao suglasnost Upravi za provođenje postupka dubinske analize Petrokemije i otvaranje sobe za pregled podataka sukladno utvrđenim listama podataka i unaprijed potpisanim ugovorima o povjerljivosti podataka. Dubinska analiza provesti će se u periodu od 10.7. do 15.8.2017. godine.

Nakon završetka procesa dubinskog snimanja pozivaju se zainteresirani investitori da daju obvezujuće ponude sukladno Programu restrukturiranja Petrokemije d.d. - Konkretizacija prijedloga koncepta restrukturiranja dokapitalizacijom uz privatnog investitora koji je sastavni dio dokumentacije u postupku dubinskog snimanja, do 1. rujna 2017. na adresu: na mail uprava@petrokemija.hr i original na adresu Petrokemija d.d., Ured Uprave - "Obvezujuća Ponuda", Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina.

Dodatno, nastavno na javno objavljeni Poziv za indikativno iskazivanje interesa u dokapitalizaciji Petrokemije d.d. Društvo je do roka iskazanog u Pozivu i obavijesti o produženju roka za ponude zaprimilo ponude zainteresiranih ponuđača.

Ponude potencijalnih investitora će nakon obrade biti prezentirane Nadzornom odboru Društva kao i Ministarstvu državne imovine i Centru za restrukturiranje i prodaju kao predstavnicima većinskog vlasnika, a o daljnjim koracima u procesu izvijestit će javnost, navode iz Petrokemije.

Foto: Petrokemija


Tagovi

Petrokemija Kutina Dokapitalizacija Ponude


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]