Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 19.08.2017. 16:30

Povlače proizvod zbog migracije formaldehida

Na Facebook stranici tvrtke Massimo d.o.o. obavještavaju kupce koji su kupili ovaj proizvod, da ga mogu vratiti u trgovinu te će im biti izvršen povrat novca.

  • 1.171
  • 59
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda Kuhinjsko posuđe od melamina - žlica bijele boje, obojane ručke, reljefne oznake N.O.22., oznake barkoda 8035006039084, Art. no. 03908, podrijetlom iz Kine, zbog utvrđene migracije formaldehida.

Distributer proizvoda je tvrtka KaiTai S.A.S, Corso Stati Uniti 9, Padova, Italija, a na tržište Republike Hrvatske proizvod stavlja tvrtka Massimo d.o.o., Blaža Polića 3/a, Rijeka.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 1935/2004 o materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom te Uredbom Komisije (EU) br. 10/2011 od 14. siječnja 2011. o plastičnim materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

Na Facebook stranici tvrtke Massimo d.o.o. obavještavaju kupce koji su kupili ovaj proizvod, da ga mogu vratiti u trgovinu te će im biti izvršen povrat novca.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]