Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija d.d.
  • 22.03.2020. 13:25
  • Sisačko-moslavačka, Kutina

Potres se osjetio i u Kutini, ali u Petrokemiji nema oštećenja

Proizvodni proces je u planiranom režimu rada, priopćeno je iz tvornice.

Foto: petrokemija.hr
  • 196
  • 43
  • 0

Vezano uz potres koji se jutros dogodio u Zagrebu, a osjetio se i u Kutini, Petrokemija d.d. izvješćuje javnost da temeljem provedenih kontrola stanja čeličnih i betonskih konstrukcija te spojeva cjevovoda i drugih kritičnih točaka postrojenja nisu uočena oštećenja te je proizvodni proces u planiranom režimu rada.

"Pojačana kontrola stanja postrojenja i objekata bit će kontinuirano nastavljena", priopćeno je iz tvornice. 

Podsjećamo, Petrokemija d.d., vezano uz situaciju oko epidemije koronavirusa, za sada posluje u skladu s redovnim mjesečnim planovima poslovanja.

"Kako smo tvrtka koja je značajno i konstanto međunarodno umrežena, procijenjeno je da je zbog takvog organizacijsko-tehnološkog i prodajnog sustava kompanija izložena rizicima vezanim uz epidemiju koronavirusa te u proteklom razdoblju slijedi sve upute nadležnih državnih institucija. Sukladno navedenoj procjeni rizika Petrokemija d.d. je počevši od 18. ožujka prešla na planirani i utvrđeni sustav rada u kriznim okolnostima vodeći brigu zaštiti radnika i kupaca, te o urednom ispunjavanju svih preuzetih obveza.

Petrokemija: Opskrba sirovinama dostatna je za planiranu proizvodnju

Tvrtka određene rizike očekuje u sustavu međunarodne logistike, ali situacija je za sada pod kontrolom i radi se na njihovu smanjenju", naglasili su. 


Tagovi

Potres Petrokemija Postrojenja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: [email protected] web: http://www.petrokemija.hr