Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija
  • 05.09.2014. 14:25

Potpore promociji poljoprivrednih proizvoda

Javni poziv za prikupljanje prijedloga programa informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda na unutarnjem tržištu i u trećim zemljama bit će otvoren do 30. rujna 2014.

Foto: depositphotos.com
  • 239
  • 29
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u ožujku ove godine objavila je Javni poziv za prikupljanje prijedloga programa informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda na unutarnjem tržištu i u trećim zemljama.

Korisnici (predlagatelji programa) sredstava su pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, koje su obzirom na svoju organizaciju i djelatnost predstavnik proizvođača i prerađivača, a na razini Republike Hrvatske su u svom sektoru reprezentativni u proizvodnji ili preradi poljoprivrednih proizvoda.

Svrha ovih mjera poljoprivredne politike je financijska potpora korisnicima u aktivnostima informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda s ciljem povećanja ugleda poljoprivrednih proizvoda iz Europske unije u očima potrošača u Europskoj uniji i u trećim zemljama, posebno u smislu njihove kakvoće, prehrambene vrijednosti i sigurnosti te metoda proizvodnje.

Rok za podnošenje prijava (prijedloga programa) traje do 30.09.2014. godine, a Javni poziv u cijelosti možete pronaći u prilogu članka.

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

APPRRR Poljoprivredni proizvodi Proizvođači Prerađivači Financijska potpora Metoda proizvodnje Program informiranja i promocije Treće zemlje Unutarnje tržište Predlagatelji programa

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]