Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sporazum
  • 28.07.2013.

Potpisan dvogodišnji produžetak sporazuma

Sporazum o suradnji triju agencija za plaćanja podrazumijeva razmjenu znanja i iskustava te razmjenu stručnjaka iz područja regulacije tržišta i plaćanja izravnih potpora poljoprivrednim proizvođačim

Foto: RGBStock
  • 201
  • 10
  • 0

U Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju potpisan produžetak Sporazuma o suradnji hrvatske i dviju francuskih Agencija za plaćanja u poljoprivredi (FranceAgriMer i ASP), a s glavnim ciljem pružanja daljnje podrške Republike Francuske Republici Hrvatskoj po ulasku u Europsku uniju.

Ovaj važan Sporazum o suradnji triju agencija za plaćanja podrazumijeva razmjenu znanja i iskustava te razmjenu stručnjaka iz područja regulacije tržišta i plaćanja izravnih potpora poljoprivrednim proizvođačima u okviru prvog stupa Zajedničke poljoprivredne politike i plaćanja potpora za mjere ruralnog razvoja u okviru drugog stupa Zajedničke poljoprivredne politike, kao i provedbu programa tehničke razmjene u području upravljanja tržištem poljoprivrednih proizvoda, izravnim potporama namijenjenim poljoprivrednim proizvođačima te mjerama ruralnog razvoja i ribarstva.

Sporazum je u ime hrvatske Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) potpisao zamjenik ravnatelja g. Ivan Macanić, u ime francuske agencije FranceAgriMer (nacionalna agencija za poljoprivredno tržište i morske proizvode) direktor sektora za tržišne analize g. Andre Barlier, a u ime francuske Agencije za usluge i plaćanje (ASP) ravnatelja, g. Edward Jossa. U znak podrške nastavku dosadašnje dobre suradnje između Hrvatske i Francuske u pitanjima sektora poljoprivrede, potpisivanju su nazočili i predstavnici veleposlanstva Republike Francuske u Zagrebu.

Foto: RGBStock


Izvori

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju


Tagovi

Sporazum Suradnja Hrvatska Francuska Poljoprivredni proizvodi