Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 05.12.2013. 08:15

Postani najbolji mladi poljoprivrednik u EU!

Hrvat ima šansu biti najbolji mladi poljoprivrednik EU. Prijavi se i sudjeluj na 2. Kongresu mladih poljoprivrednika u Europskom parlamentu u Bruxellesu 29. siječnja 2014.

Foto: Stock.xchng
  • 3.625
  • 569
  • 0

Dubravka Šuica otvorila je natječaj za mlade poljoprivrednike u kojemu imate jedinstvenu priliku osvojiti novčane nagrade u vrijednosti do 10 000 €. Svi Vi koji ste mlađi od 40 godina, a bavite se stočarstvom, ratarstvom, vinarstvom, vinogradarstvom i ribarstvom iskoristite priliku i prijavite se na natječaj za najboljeg mladog poljoprivrednika u EU. "Ovo je jedinstvena prilika da Hrvatska pokaže najbolje što ima i da u Europskom parlamentu svoje mlade poljoprivrednike stavi uz bok ostalima iz EU da predstave svoj način rada ili proizvodnje i pokažu da i kod nas ima mladih i inovativnih i kreativnih ljudi", rekla je Šuica.

U Europskom parlamentu će se 28. i 29. siječnja 2014. održati 2. Kongres mladih poljoprivrednika Europske unije. Svrha konferencije je pružiti potporu mladim europskim poljoprivrednicima, njihovo povezivanje i predstavljanje najuspješnijih projekata pred više od 400 mladih poljoprivrednika iz EU.

"Odabir najboljeg mladog poljoprivrednika u Hrvatskoj ću prepustiti struci, a to su predstavnici znanstvenih institucija i Udruga mladih poljoprivrednika Hrvatske", rekla je Šuica.

Prvi put i mladi hrvatski ribari i poljoprivrednici će imati priliku natjecati se za najboljeg poljoprivrednika EU, a njih 10 iz svih krajeva Hrvatske sudjelovati će na završnoj svečanosti u Europskom parlamentu.

Nagrade su slijedeće:

  • Najbolji mladi poljoprivrednik u EU - 10 000€
  • Najinovativniji mladi poljoprivrednik u EU - 7 500€
  • Najodrživiji projekt mladog poljoprivrednika u EU - 7 500€

Pobjednik će predstavljati Hrvatsku te će se natjecati za titulu najboljeg mladog poljoprivrednika u Europskoj uniji na svečanosti u Europskom parlamentu 29. Siječnja 2014.godine.

Osiguran je put i smještaj za 10 mladih poljoprivrednika iz Hrvatske u Europski parlament u Bruxellesu te sudjelovanje na 2. Kongresu mladih poljoprivrednika u Europskom parlamentu u Bruxellesu 29. Siječnja 2014.godine.

Stručni žiri sačinjavaju:

  • Udruga mladih poljoprivrednika Hrvatske
  • Agronomski fakultet u Zagrebu
  • Poljoprivredni fakultet u Osijeku
  • Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru
  • Dubravka Šuica, zastupnica u Europskom parlamentu

Natječaj je otvoren do 03. siječnja 2014.godine.

Foto: Stock.xchng


Dokumenti


Tagovi

HUMP Agro Dubravka Šuica Europski parlament Kongres Projekt


Partner

HUMP Agro

Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr web: http://www.hump.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]