AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » Postani najbolji mladi poljoprivrednik u EU!

Postani najbolji mladi poljoprivrednik u EU!

Natječaj

Postani najbolji mladi poljoprivrednik u EU!

Datum: 05.12.2013. 08:15 |

5

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Hrvat ima šansu biti najbolji mladi poljoprivrednik EU. Prijavi se i sudjeluj na 2. Kongresu mladih poljoprivrednika u Europskom parlamentu u Bruxellesu 29. siječnja 2014.

Dubravka Šuica otvorila je natječaj za mlade poljoprivrednike u kojemu imate jedinstvenu priliku osvojiti novčane nagrade u vrijednosti do 10 000 €. Svi Vi koji ste mlađi od 40 godina, a bavite se stočarstvom, ratarstvom, vinarstvom, vinogradarstvom i ribarstvom iskoristite priliku i prijavite se na natječaj za najboljeg mladog poljoprivrednika u EU. "Ovo je jedinstvena prilika da Hrvatska pokaže najbolje što ima i da u Europskom parlamentu svoje mlade poljoprivrednike stavi uz bok ostalima iz EU da predstave svoj način rada ili proizvodnje i pokažu da i kod nas ima mladih i inovativnih i kreativnih ljudi", rekla je Šuica.

U Europskom parlamentu će se 28. i 29. siječnja 2014. održati 2. Kongres mladih poljoprivrednika Europske unije. Svrha konferencije je pružiti potporu mladim europskim poljoprivrednicima, njihovo povezivanje i predstavljanje najuspješnijih projekata pred više od 400 mladih poljoprivrednika iz EU.

"Odabir najboljeg mladog poljoprivrednika u Hrvatskoj ću prepustiti struci, a to su predstavnici znanstvenih institucija i Udruga mladih poljoprivrednika Hrvatske", rekla je Šuica.

Prvi put i mladi hrvatski ribari i poljoprivrednici će imati priliku natjecati se za najboljeg poljoprivrednika EU, a njih 10 iz svih krajeva Hrvatske sudjelovati će na završnoj svečanosti u Europskom parlamentu.

Nagrade su slijedeće:

  • Najbolji mladi poljoprivrednik u EU - 10 000€
  • Najinovativniji mladi poljoprivrednik u EU - 7 500€
  • Najodrživiji projekt mladog poljoprivrednika u EU - 7 500€

Pobjednik će predstavljati Hrvatsku te će se natjecati za titulu najboljeg mladog poljoprivrednika u Europskoj uniji na svečanosti u Europskom parlamentu 29. Siječnja 2014.godine.

Osiguran je put i smještaj za 10 mladih poljoprivrednika iz Hrvatske u Europski parlament u Bruxellesu te sudjelovanje na 2. Kongresu mladih poljoprivrednika u Europskom parlamentu u Bruxellesu 29. Siječnja 2014.godine.

Stručni žiri sačinjavaju:

  • Udruga mladih poljoprivrednika Hrvatske
  • Agronomski fakultet u Zagrebu
  • Poljoprivredni fakultet u Osijeku
  • Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru
  • Dubravka Šuica, zastupnica u Europskom parlamentu

Natječaj je otvoren do 03. siječnja 2014.godine.

Foto: Stock.xchng


HUMP Agro

Sponzorirani članak
HUMP Agro
Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr , web: www.hump.hr

Broj pregleda članka: 3515; Uspješnost članka: 425.75

Tagovi: Kongres, Projekt, Europski parlament, HUMP Agro, Dubravka Šuica

Ključne riječi članka: postani, najbolji, mladi, poljoprivrednik, u, eu, poljoprivrednika, mladih, europskom, parlamentu, siječnja, hrvatske, mladog, šuica, najboljeg, mladi, godine, poljoprivrednik, natječaj, priliku, mladih poljoprivrednika, europskom parlamentu, mladog poljoprivrednika, siječnja 2014, 2014 godine, najboljeg mladog, mladi poljoprivrednik, najboljeg mladog poljoprivrednika, mladih poljoprivrednika hrvatske, udruga mladih poljoprivrednika, najbolji mladi poljoprivrednik

Dokumenti Postani najbolji mladi poljoprivrednik u EU!