Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agropedija
  • 25.11.2015. 12:15

Postani Agropedijin stručnjak i osvoji poklon!

Najsretniji čitatelj s točnim odgovorom na postavljeno pitanje iz Agropedije bit će nagrađen Agroklub poklonom iznenađenja!

  • 1.913
  • 278
  • 0

Osim što uživamo u plodovima jeseni, ovoga studenoga slavimo godinu dana od javne objave našeg projekta Agropedija. Ova enciklopedija domaće poljoprivrede sadržava detaljne i aktualne informacije o poljoprivrednom sektoru Republike Hrvatske i susjednih zemalja u regiji.

Ovom prilikom odlučili smo cijeli mjesec darivati naše najvjernije čitatelje.

Agropedija skriva mnoge zanimljivosti i statističke podatke, poput činjenice da po glavi odraslog muškarca proizvodimo 35 litara vina, da imamo nešto više od 50 tisuća hektara pod ekološkom proizvodnjom, kao i da proizvodimo 140 komada kokošjih jaja po stanovniku. Cilj projekta Agropedija je približiti mogućnosti hrvatske poljoprivrede svima onima koji žele investirati u poljoprivrednu proizvodnju u regiji.

Pitanje se nalazi ispod teksta, a najsretniji čitatelj s točnim odgovorom bit će nagrađen Agroklub poklonom iznenađenja. Svake srijede u studenome očekujte novu pitalicu!

Agropedija srijeda

U četvrtoj i posljednjoj pitalici dokažite svoje znanje o poljoprivredi Republike Hrvatske, a najsretnijeg čitatelja očekuju lijepe i vrijedne nagrade!

Na pitalicu možete odgovarati možete do ponedjeljka, 30. studenoga u podne. U utorak ćemo izabrati dobitnika i obavijestiti Vas putem društvene mreže KLUB.

Mala pomoć - za lakše pronalaženje odgovora koristite pretragu na www.agroklub.com/agropedija/

Sretno svima! :-)


Tagovi

Agropedija Darivanje Studeni Poklon Poljoprivredni sektor Enciklopedija poljoprivrede


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰