Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 30.03.2017. 18:30

Posjetite SIP na Proljetnom bjelovarskom sajmu!

Posjetite izložbeni prostor slovenske tvrtke SIP na 20. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!

  • 1.662
  • 139
  • 0

Posjetite izložbeni prostor slovenske tvrtke SIP na 20. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Sajam će se održati od 31.03. do 02.04.2017. na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

SIP - stručnjak za spremanje trave izložit će široki asortiman kosilica, okretača i sakupljača. Onih namijenjenih obradi velikih ravnih površina, kao i onih za obradu terena u nagibu.

Široka ponuda poljoprivredne opreme

SIP je najveći slovenski proizvođač opreme za poljoprivredu, sa sjedištem u Šempeteru u Savinjskoj dolini. Glavni program predstavljaju kosilice, okretači i sakupljači, a uz to se još uvijek proizvode i legendarne SIP samoutovarne prikolice te razbacivači stajnjaka. SIP strojevi su već duže vrijeme dio hrvatske poljoprivrede!

Trenutno SIP-ovu proizvodnu liniju čine diskaste kosilice svih tipova (bočne, stražnje, prednje, vučene, nošene, kombinacije...) bubnjaste kosilice, rotorski okretači, tračni okretači, rotorski sakupljači, te samoutovarne prikolice.

Iza bogatog iskustva stoji duga tradicija izrade kvalitetnih i robusnih poljoprivrednih strojeva. Današnja SIP-ova tvornica prostire se na 79.000 m2, od čega je polovica natkrivena, te zapošljava ukupno 227 ljudi, od kojih 160 stručno osposobljenih radi u samoj proizvodnji. Osim na domaće tržište, SIP svoje strojeve prodaje u ukupno 55 zemalja širom svijeta.

SIP će izložiti široki asortiman kosilica, okretača i sakupljača. Onih namijenjenih obradi velikih ravnih površina, kao i onih za obradu terena u nagibu.

Na sajmu vas očekuje vas bogat program za spremanje trave

Posjetite ih na 20. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu i uvjerite se u raznovrsnost i kvalitetu SIP proizvoda! Za više informacija obratite se tvrtki SIP na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

SIP Gudovac Sajam Bjelovarski sajam Izložbeni prostor Proljetni 2017


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kmečki Glas iz susjedne Slovenije prošle je godine obilježio 80 godina rada na informiranju poljoprivrednika. Ova vodeća agrarna redakcija z Dežele danas zapošljava 24 medijska djelatnika te uz tjednik i portal ima bogatu izdavačku djelatno... Više [+]