Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Posjet
  • 10.10.2013. 07:49

Posjet ministra poljoprivrede Republike Finske Jaria Koskinena

Ministar poljoprivrede Republike Finske Jari Koskinen biti će u posjetu Republici Hrvatskoj, a sastat će se s ministrom Tihomirom Jakovinom te razgovarati o šumarstvu, ruralnom razvoju, ribarstvu, mliječnoj industriji te označavanju prehrambenih proizvoda

Foto: yle.fi
  • 263
  • 15
  • 0

Ministar poljoprivrede Republike Finske Jari Koskinen biti će u posjetu Republici Hrvatskoj, a sastat će se s ministrom Tihomirom Jakovinom te razgovarati o šumarstvu, ruralnom razvoju, ribarstvu, mliječnoj industriji te označavanju prehrambenih proizvoda. Također, ministar Koskinen sudjelovat će na međunarodnom znanstveno-stručnom skupuVeterinarski dani 2013.“ u Opatiji koji se održava 10. listopada 2013. godine, u organizaciji Hrvatske veterinarske komore, Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog veterinarskog instituta.

Skupu će prisustvovati više od 400 doktora veterinarske medicine iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a obraditi će se teme područje zaštite zdravlja životinja, dobrobit životinja i veterinarsko javno zdravstvo.

Foto: yle.fi


Tagovi

Jari Koskinen Tihomir Jakovina Veterinarski dani Šumarstvo Ruralni razvoj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.