Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mobilna aplikacija Agroklub
  • 30.07.2015. 13:20

Popularna i tražena u regiji, a i šire!

Agroklub mobilna aplikacija u 30 dana prešla brojku od 1.000 preuzimanja!

  • 613
  • 129
  • 0

Agroklub mobilnu aplikaciju za iPhone i Android sustave na svojim mobilnim uređajima i tablet računalima nakon 30 dana od službenog predstavljanja ima više od 1.000 korisnika, a ta broja iz dana u dan sve više raste. Brojni korisnici koji žele biti u tijeku s događanjima iz agrara preuzeli su aplikaciju besplatno putem Google play ili iTunes App storea.

U samo mjesec dana, od kako je dostupna za preuzimanje, bilježi svakodnevne nove instalacije i korisnike. Najviše korisnika mobilnoj aplikaciji pristupa iz regije odnosno Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. Ipak, zanimljiva je činjenica kako mobilna aplikacija ima svoje korisnike diljem svijeta pa tako bilježi instalacije i iz brojnih drugih europskih zemalja, ali što je iznenađujuće i iz nekih dalekih krajeva poput SAD- a i Indonezije.

Budite informirani gdje god se nalazili

Mobilna aplikacija

Najnovije vijesti s informacijskog sustava Agroklub dostupne su na mobilnoj aplikaciji pomoću koje možete, na jednostavan i brz način, saznati sve novosti prema određenim kategorijama. Također, aplikacija ima mogućnost pregledavanja korisničkih komentara i dijeljenja članaka na svim popularnim društvenim mrežama.

Ukoliko želite biti informirani u svakom trenutku i gdje god se nalazili, novosti iz poljoprivrednog svijeta čekaju vas na Agroklub mobilnoj aplikaciji koja je dostupna i dalje, potpuno besplatno, za sve zainteresirane sadašnje i buduće korisnike.


Tagovi

Agroklub Agroklub aplikacija Mobilna aplikacija IPhone aplikacija Android aplikacija Poljoprivredne vijesti


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]