Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austria Bio Garantie
  • 01.03.2017. 15:00

Ponosni na 4 godine podrške eko proizvođačima

Prošle su četiri godine od kada je u Hrvatskoj otvorena podružnica tvrtke Austria Bio Garantie GmbH, jednog od najvećih kontrolnih tijela za ekološku proizvodnju u Europi!

  • 2.673
  • 128
  • 0

Baviti se ekološkom poljoprivredom iznimno je zahtjevan posao. No, kada uz sebe imate partnera koji vas prati i podržava cijelim putem, puno toga je jednostavnije i lakše. Tvrtka Austria Bio Garantie d.o.o. iz Čakovca je upravo to. Ponosan i pouzdan partner svima koji se odluče baviti ekološkom proizvodnjom.

Prošle su četiri godine od kada je u Hrvatskoj otvorena podružnica tvrtke Austria Bio Garantie GmbH, jednog od najvećih kontrolnih tijela za ekološku proizvodnju u Europi. Od tog trenutka, pa sve do danas, ABG okuplja klijente koji znaju što znači kvalitetan i pouzdan partner. Misija ABG-a u Hrvatskoj je jasna, omogućiti svim poljoprivrednicima lagan i bezbrižan prelazak iz konvencionalne u ekološku proizvodnju.

Vrhunski tim iz Austrije

ABG, kao kontrolno tijelo, svim klijentima svakodnevno stoji na usluzi za sve nejasnoće i poteškoće koje ih prate na njihovom putu do eko znaka. Educirani i iskusni zaposlenici, praćeni vrhunskim timom iz Austrije, neumoljivo rade na popularizaciji ekološke proizvodnje na području Republike Hrvatske. No, valja napomenuti da ABG nije savjetodavno, već kontrolno tijelo koje svojim uslugama prati ekološke proizvođače na putu do prepoznatljivog ekološkog certifikata.

Zašto izabrati ABG?

Iako ABG na području Hrvatske djeluje tek četiri godine, iza njega stoji preko 20 godina iskustva bavljenja certifikacijom ekoloških proizvođača i prerađivača na području cijele Europe. I upravo to je razlog zašto biste trebali odabrati tvrtku Austria Bio Garantie d.o.o. kao partnera ako se odlučite baviti, ili se već bavite, ekološkim načinom proizvodnje. Stručni tim suradnika svakodnevno vam stoji na raspolaganju za sva pitanja, na koja će vam drage volje dati odgovore.

Za više informacija obratite se tvrtki Austria Bio Garantie na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

ABG Eko proizvodnja Kontrolno tijelo Certifikat 4 godine Čakovec


Partner

Bio Garantie d.o.o.

Ulica Ivana Mažuranića 2, 40000 Čakovec, Hrvatska
tel: +385 (0) 40 390 163, e-mail: hrvatska@abg.at web: http://hr.abg-cert.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?