• Anketa
  • 27.12.2020. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Poljoprivrednici, koja vam znanja nedostaju?

EFOS anketom prikuplja informacije kako bi pomogli poljoprivrednicima u stvaranju proizvoda i usluga koji ih mogu učiniti konkurentnijima na tržištu.

Foto: Depositphotos/robert_g
  • 696
  • 55
  • 0

Ekonomski fakultet u Osijeku kroz projekt ARDENT provodi istraživanje o potrebnim znanjima za poljoprivrednike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Kratkim anketnim upitnikom prikupit će se informacije o znanjima koja nedostaju, s ciljem pomoći hrvatskim poljoprivrednicima u stvaranju proizvoda i usluga koji mogu učiniti konkurentnijima na tržištu Europske unije, ali i na međunarodnom tržištu.

Edukacije, odnosno prijenos znanja će se financirati kroz međunaradni projekt "Advancing Rural Development through Entrepreneurship Education for Adults" skraćeno ARDENT, kojemu je cilj pomoći u razvoju ruralnih područja u pet slavonskih županija (Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija).

Odgovorite na pet anketnih pitanja i sudjelujte u kreiranju edukacija koje će vam pomoći razviti nova znanja.


Tagovi

Anketa EFOS Znanje u poljoprivredi ARDENT Konkurentnost


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Mrkva jučer posijana u zemlju. Salata i kupusić rastu, što bi rekli - pomalo. Salata nije tako bljedunjava kao na slici ;) #mojepovrće