Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ostvarena prava
  • 22.08.2017. 16:00

Poljoprivrednici, imate li koristi od obavijesti o potporama?

Obavijesti su poslane svim poljoprivrednicima koji su podnijeli zahtjev za potpore u poljoprivredi za 2016. godinu, a koje su isplaćene u periodu od studenog 2016. do srpnja 2017. godine. Je li vm koristila?

Foto: Bigstockphoto/budabar
  • 3.615
  • 307
  • 0

Zbog složenosti sustava isplata potpora u poljoprivredi, u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odlučili su na kućne adrese poslati Obavijest o ostvarenim pravima za 2016. godinu.

Na kućne adrese stiže izvještaj o plaćenim potporama

Obavijesti su poslane svim poljoprivrednicima koji su podnijeli zahtjev za potpore u poljoprivredi za 2016. godinu, a koje su isplaćene u periodu od studenog 2016. do srpnja 2017. godine.

Ova obavijest sadržava sve potpore koje je poljoprivrednik zatražio na jedinstvenom zahtjevu, uz podatke o traženoj i utvrđenoj količini, odobrenom pravu te o konačnoj isplati. Također, evidentirana su i eventualna umanjenja i naplaćene višegodišnje sankcije, osim iznosa koji su umanjeni temeljem poreznog duga ili dugovanja prema Agenciji za plaćanja.

Ovim je potezom Agencija za plaćanja željela olakšati pristup informacijama i odagnati nedoumice poljoprivrednika. Jesu li išta postigli, odgovorite u anketi.

Foto: Bigstockphoto/budabar


Tagovi

APPRR Potpora Isplata potpora Obavijest o isplati potpora


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]