Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Internet stranice
  • 18.03.2017. 12:00

Poljoprivredni institut Osijek na novim stranicama!

Četvrta verzija web stranica donosi više informacija o proizvodima i projektima Instituta, a adaptirana je za mobilne telefone i tablete!

  • 1.271
  • 93
  • 0

Ovaj javni znanstveni institut koji radi na pronalaženju inovativnih rješenja i unapređenju biljne znanosti i poljoprivredne proizvodnje ima i dugogodišnje Internet iskustvo kroz svoje vlastite stranice na domeni www.poljinos.hr, a koje je danas obilježila potpuno nova četvrta generacija.

Naime, prva verzija Internet stranica Instituta na hrvatskom web prostoru pojavila se prije više od 16 godina točnije 2001. godine. Sljedeća verzija naslijedila je istu domenu 2004. godine, a treća je javno predstavljena 2008. i uz manje izmjene bila aktualna do današnjeg dana.

Četvrta generacija weba Instituta donosi puno sadržaja

Standardi novih tehnologija diktirali su promjene do kojih je došlo novom verzijom. Novi dizajn je prilagođen uređajima nove generacije - pametnim telefonima i tabletima - potpuno stavljen u funkciju sadržaja koji je sada istaknut u prvi plan. "Usklađen s vizualnim identitetom Instituta u području tipografije, oblika i boja, a orijentiran prema ostvarenju ciljeva", opis je razvojnih inženjera tvrtke SLink koja je radila na razvoju ovog koncepta.

Sve o sortama i hibridima online

Najveća promjena u odnosu na prošle verzije je u razini informativnosti. Sada se u web obliku mogu naći sve informacije o svakoj pojedinoj sorti i hibridu koji izlazi iz produkcije ove sjemenske kuće. Kupci mogu putem interneta dobiti dovoljno informacija o ponudi Instituta - kukuruza, pšenica i ječmova, soje i suncokreta, krmnog bilja i sadnica brojnih voćnih vrsta.

Drugi važan dio sadržaja odnosi se na projekte koje provode znanstvenici ove ustanove, financirani iz različitih izvora - tako da svi zainteresirani mogu vidjeti koji se projekti provode.

Marketinški stručnjaci Instituta na ovaj način žele poboljšati komunikaciju sa čitavim sektorom agrara, a sa posebnim naglaskom na poljoprivredne proizvođače. "Vjerujemo kako ćemo na ovaj način poboljšati nivo prijenosa informacija te ostvariti bolje rezultate i u svijetu interneta", poručuju iz Poljoprivrednog instituta u Osijeku.

Stranice možete pregledati klikom na sljedeću poveznicu: www.poljinos.hr


Fotoprilog


Tagovi

Internet stranice Institut POLJINOS


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Rusija bilježi rekord u proizvodnji suncokretovog ulja - što je s izvozom?

Proizvodnja suncokretovog ulja u Rusiji mogla bi u sezoni 2023./24. porasti na rekordno visoku razinu u odnosu na posljednje godine. Očekuje se 7,55 milijuna tona, što će...

Više [+]