Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna TV
  • 01.12.2017. 12:00

Poljoprivredna televizija slavi 5. rođendan!

Poljoprivredna slavi, a mi čestitamo!

  • 533
  • 28
  • 0

Jedina hrvatska televizija specijalizirana za poljoprivredu, ruralne teme i život na selu danas obilježava svoju 5. godišnjicu rada.

Od prvog dana emitiranja Poljoprivredna televizija na male ekrane svojih gledatelja svakodnevno donosi pozitivne poljoprivredne priče, intervjue s vodećim osobama iz poljoprivrednog sektora, reportaže o novim kulturama, o inovacijama u poljoprivredi, razgovara s hrvatskim seljacima o problemima s kojima se suočavaju te traži rješenja.

"Kao prva i jedina televizija u Hrvatskoj specijalizirana za agro teme, naša je obveza biti snažan saveznik hrvatskim poljoprivrednicima u razvoju poslovanja. Već punih pet godina uspješno ispunjavamo tu misiju. Dokaz tome su brojni gledatelji diljem Lijepe Naše. Sustavno uvodimo novosti u svoj program, proširujemo dostupnost i trudimo se odgovoriti na sve zahtjeve publike", rekao je Thomas Heinz Pandžić, vlasnik televizije.

Prate sve grane poljoprivrede

U programu televizije nalazi se 15 specijaliziranih emisija kroz koje se prati sve grane poljoprivrede - od ratarstva, stočarstva, povrtlarstva, vinarstva i vinogradarstva pa sve do lova i ribolova, ali i ruralnog turizma. Pored relevantnih poljoprivrednih vijesti program obiluje odličnom tamburaškom i hrvatskom narodnom glazbom za dušu koja svakodnevno razveseljava gledatelje.

Program Poljoprivredne televizije dostupan je u cijeloj Hrvatskoj na platformama MAXtv, Vip TV, B.net TV, Amis TV i Iskon TV te u Bosni i Hercegovini na platformi Home.TV. Osim toga, cijeli program uživo se prenosi na web stranici televizije pa tako gledatelji Poljoprivrednu TV mogu gledati i na svom računalu, pametnom telefonu ili tabletu.


Tagovi

Poljoprivredna TV Godišnjica


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]