Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 21.02.2009.

Poljoprivredna komora?!

Donosen Zakon o osnivanju Hrvatske poljoprivredne komore koja bi trebala ubrzati razvitak domaće poljoprivrede i pripremiti seoska gospodarstva za tržišne uvjete

  • 1.631
  • 81
  • 0

Sabor je u petak zaključio osmu sjednicu donošenjem Zakona o osnivanju Hrvatske poljoprivredne komore koja bi trebala ubrzati razvitak domaće poljoprivrede i pripremiti seoska gospodarstva za tržišne uvjete.

Izglasani su i Zakon o osnivanju Agencije za plaćanja u poljoprivredi te Zakon o buci. Prihvaćena je Strategija održivog razvitka, te Izvješća o radu Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU-om za prošlu godinu, o poslovanju Umirovljeničkog fonda u 2006. i 2007., te o radu Državnog ureda za reviziju i revizijama u 2007. godini.

Sabor je obvezao Vladu da do kraja lipnja podnese izvješće što se učinilo na otklanjanju nepravilnosti utvrđenih revizijom. Odlučeno je da će Nenad Stazić (SDP) predsjedati Istražnom povjerenstvom za utvrđivanje činjenica vezanih uz nabavu vojnih kamiona 2004. godine te se na još šest mjeseci produljila misija pripadnika Oružanih snaga u mirovnoj misiji UN-a u Čadu i Srednjoafričkoj republici. Na drugo čitanje je upućen zakon o plaćama državnih dužnosnika.

K. Dimitrijević Hrnjakš

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Makovi u Baranji #RuralFoto #Proizvodnja