Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 06.11.2015. 10:00

Policija otkrila vlasnika nečipiranog konja

Nakon kriminalističke istrage, policija je utvrdila da je 68-godišnjak iz Perušića, vlasnik konja koji je uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Foto: depositphotos.com
  • 386
  • 35
  • 0

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom iz Perušića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja prometa. Inicijali nisu navedeni, no sumnjiči ga se da je 25. rujna 2015. godine u Gospiću ostavio bez nadzora svojega konja koji se zadržavao i na državnoj cesti broj 534, koja je ujedno i prilazna cesta za autocestu A-1, uslijed čega je u 1.32 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je poginuo Krunoslav Cuculić iz Senja, dok je suvozač lakše ozlijeđen.

Protiv vlasnika konja podnijeta je kaznena prijava.

Podsjetimo, stanovnici Like već dugo se žale na stotine, gotovo divljih konja, koji nečipirani lutaju tim krajem, dok njihovi vlasnici za njih uredno dobivaju poticaje. Ličani smatraju da mjerodavne instiutucije za to itekako znaju, no unatoč tome, ništa ne poduzimaju.

Možda se ovaj lički problem ipak počinje rješavati, no žalosno je, ako je za to 41- godišnji otac troje djece, morao izgubiti život.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

PU ličko-senjska Perušić Gospić Konj Vlasnik Krunoslav Cuculić Senj Autocesta A-1 Kaznena prijava Lika Divlji konji Kriminalističko istraživanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]