Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa gnojiva
  • 07.03.2023. 10:00
  • Virovitičko-podravska, Cabuna

Policija kradljivce gnojiva lovila po selu - jednog privela, drugi im pobjegao

Dva su muškarca pokušala ukrasti vreće s umjetnim gnojivom. Međutim, redovna policijska ophodnja omela ih je usred posla.

Foto: Depositphotos/katukphoto1/Corepics (ilustracija)
  • 992
  • 131
  • 0

Dvojica muškaraca pokušala su u noći sa subote na nedjelju u mjestu Cabuni iz Brazde, poznatog virovitičkog obrta čije su djelatnosti trgovina stočne hrane, poljoprivredna ljekarna, poljoprivredna proizvodnja i prijevoz ukrasti vreće umjetnog gnojiva, piše ICV.

U dvorište trgovine su ušli tako što su savinuli žičanu ogradu, onesposobili video nadzor te skinuli lokot s ulaznih vrata trgovine. Kako bi mogli kroz ogradu izvesti ukradeno skinuli su metalni panel i naslagali vreće da ih lakše prebace u vozilo.

Međutim, u tom ih je naumu prekinula redovna policijska ophodnja. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja zatekli dvije nepoznate muške osobe koje su se na izdane naredbe policijskog službenika oglušile i započele bježati, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Naime, jedan počinitelj je pobjegao, a drugog su lovili po selu, dok ga nisu, kako opisuju, uz uporabu sredstva prisile – lisice preventivno, uhitili. Priveli su ga u službene prostorije policijske postaje.

Protiv 26-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe u pokušaju, dok policija za drugim počiniteljem traga.


Tagovi

Krađa Gnojivo Brazde Cabuna Policija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer