Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa
  • 03.09.2013.

Pokušali ukrasti nekoliko stotina kilograma luka

Pokušali ukrasti nekoliko stotina kilograma luka u Međimurju, uhvatila ih policija

Foto: http
  • 273
  • 25
  • 0

Skupina kradljivaca u Međimurju pokušala je opljačkati poljoprivredni urod jednog poljoprivrednika. "Ovakve krađe nisu rijetkost", kažu stanovnici Međimurja, koji se često žale na romsko stanovništvo koje im okrada polja i urod prodaje preprodavačima, a štete su tako i više stotina tisuća kuna.

U ponedjeljak, 2. rujna, u 15,30 sati Policijska uprava međimurska zaprimila je telefonsku obavijest građana da u njegovom polju kod Celina nepoznate osobe kradu luk.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su u polju u blizini Celina,na njivi vlasništvo OPG-a iz Novakovca, u krađi luka zatekli 46-godišnjaka iz Novakovca, 21-godišnjaka iz Domašinca i 23-godišnjakinju iz Lončareva. Od njih je oduzeto više stotina kilograma luka i vraćeno vlasniku.

"Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu", stoji u priopćenju PU međimurske.


Foto: http://www.freepik.com


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]