Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 27.03.2018. 12:00

Poklanjamo vam ulaznice za Proljetni bjelovarski sajam!

Vodimo vas na 21. proljetni međunarodni bjelovarski sajam! Kako do ulaznica, saznajte niže u članku!

Foto: Vedran Stapić
  • 4.412
  • 528
  • 1

Agroklub vas vodi na 21. proljetni međunarodni bjelovarski sajam! Ovogodišnji sajam održat će se od 06. do 08. travnja 2018. u organizaciji Bjelovarskog sajma na već tradicionalnom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Proljetni sajam obuhvaća cjelokupan program poljoprivredne mehanizacije brojnih robnih marki, zaštitnih sredstava za bilje, sjemenje. Upravo na ovoj priredbi bit će predstavljeni noviteti u poljoprivredi. Izloženi će biti poljoprivredni strojevi, šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje.

Nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i inozemstva!

Manifestacija je to koja se godinama smatrala manjom manifestacijom od Jesenskog sajma no dosegla je ogroman broj izlagača. Proljetni sajam svake godine okuplja nekoliko stotina izlagača kao i desetke tisuća posjetitelja iz Hrvatske i stranih zemalja i to na 70.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

U sklopu Proljetnog međunarodnog sajma održat će se i 3. Drvni svijet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do 02.04.2018. godine do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su napisali u prijavi, a ulaznice ćemo poslati poštom na adresu navedenu u obrascu.  

Sretno i vidimo se na 21. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!

Izvučeni dobitnici ulaznica za 21. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Tagovi

Bjelovarski sajam Ulaznice Gudovac Proljetni sajam


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]