Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 05.06.2015. 10:20

Pojašnjenje za dokumentaciju u Podmjeri 6.3.1.

Uz prijavu za natječaje iz Programa ruralnoga razvoja, potreban je veliki broj dokumenata pa se u toj šumi papirologije ponekad izgube i poljoprivrednici, ali i neke državne institucije.

Foto: depositphotos.com/budabar
  • 751
  • 88
  • 0

U tijeku je natječaj za podmjeru 6.3.1 Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, Programa ruralnog razvoja, koji je otvoren do 12. srpnja 2015. godine.

Zbog velike zainteresiranosti potencijalnih korisnika, ali i nejasnoća oko dijela dokumentacije koju je potrebno pribaviti i predati uz zahtjev za potporu, iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, odgovaraju na pitanje koje im postavljaju mnogi poljoprivrednici, a vezano uz jedan od potrebnih dokumenata.

Kao dokaz nezaposlenosti korisnika, odnosno dokaz da su na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje vođeni kao nezaposlene osobe neposredno prije upisa za nositelja PG-a ili člana OPG-a, potrebno je pribaviti Potvrdu o vođenju u evidenciji nezaposlenih osoba od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, poručuju iz Agencije.

Navedenom potvrdom korisnici dokazuju status nezaposlene osobe te ostvaruju dodatne bodove kod rangiranja prijava.

Primjer potvrde mmožete pogledati ovdje.

Foto: depositphotos.com/budabar


Dokumenti


Tagovi

Podmjera 6.3.1. Program ruralnog razvoja Nejasnoće Agencija za plaćanja Nezaposlenost Hrvatski zavod za zapošljavanje Potvrda Dodatni bodovi


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.