Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fiskalne blagajne
  • 10.12.2015. 11:30

Pojačan nadzor poreznika na tržnicama i sajmovima

Službenici Porezne uprave sljedećega će tjedna ponovno pojačano kontrolirati izdavanje računa na tržnicama, sajmovima i trgovinama.

  • 335
  • 44
  • 0

Iz Ministarstva financija odnosno Porezne uprave, obavještavaju trgovce i kupce, kako će njihovi ovlašteni službenici od 14. do 18. prosinca ove godine, u suradnji s Carinskom upravom, provoditi pojačane nadzore poreznih obveznika koji obavljaju trgovačku djelatnost prigodne prodaje u zatvorenim prostorima te na tržnicama, trgovima i sajmovima.

Kako doznajemo, slična je akcija bila najavljena i prije dva tjedna, no inspektori su, uglavnom na gradskim tržnicama, ipak zatekli i prodavače bez fiskalnih blagajni, koji su zbog toga kažnjeni. Stoga ne riskirajte, već, ukoliko ste obveznik fiskalizacije, imajte fiskalnu blagajnu i izdavajte račune.

Poreznici također pozivaju građane te pravne i fizičke osobe koje obavljaju određenu djelatnost, da im prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću, na besplatni telefon 0800-1001, dolaskom u lokalnu poreznu ispostavu ili putem internetskog servisa Pišite nam, dostupnom na web stranici Porezne uprave.


Tagovi

Porezna uprava Fiskalne blagajne Pojačani nadzor Tržnice Sajmovi Nepravilnosti


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]