Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Elementarna nepogoda
  • 01.09.2017. 06:00

Pogodio ih mraz, poplava, dvije tuče i sada suša!

Bjelovarsko-bilogorsku županiju pogodilo je ove godine pet elementarnih nepogoda!

Foto: bbz.hr
  • 584
  • 36
  • 0

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs proglasio je elementarnu nepogodu od suše za područje grada Garešnice. Dopuna je to elementarne nepogode koju je župan Damir Bajs proglasio 24. kolovoza, u tvrtki Ribnjačarstvo Končanica, na zahtjev gradova Daruvara, Čazme i Grubišnog Polja, te 11 Općina Dežanovac, Hercegovac, Kapela, Končanica, Nova Rača, Rovišće, Sirač, Štefanje, Velika Pisanica, Velika Trnovitica i Veliki Grđevac.

Naime, visoke temperature i izostanak padalina od 1. lipnja do 28. kolovoza 2017. godine prouzročile su velike materijalne štete uslijed suše na poljoprivrednim površinama, na području grada Garešnice.

Podsjetimo, peta je ovo elementarna nepogoda koju je bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs proglasio ove godine. Riječ je o elementarnoj nepogodi od mraza, od poplave, dvije od tuče i sada od suše.

Foto: bbz.hr


Tagovi

Elementarna nepogoda Damir Bajs Suša Garešnica


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Briselu danas raspravljamo o poljoprivrednoj politici nakon 2027. godine. Uskoro više...