Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 29.06.2021. 16:15

Podaci su sigurni, isplate potpora neometane, a rokovi produženi, poručuju iz Ministarstva

IT sustav Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u cijelosti je operativan, navode iz Ministarstva poljoprivrede.

Foto: Lucija Bencarić
  • 1.184
  • 332
  • 0

Zbog velikog broja upita medija i korisnika, a uslijed požara prošlog tjedna, potvrđujemo da IT sustav Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju  u cijelosti je operativan od nedjelje, 27. lipnja od 16 sati. Svi podaci su sigurni, a isplate potpora i obrade zahtjeva se odvijaju neometano, napominju iz Ministarstva poljoprivrede.

Dodatno podsjećaju, rok za podnošenje Jedinstvenih zahtjeva produžen je do 2. srpnja, prijava za krizne mjere Destilacija vina i Potpora za krizno skladištenje vina do sutra, 30. lipnja kao i rok za podnošenje zahtjeva za obnovu potresom pogođenih poljoprivrednih potencijala putem operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ do 9. srpnja ove godine.

Zbog požara, APPRRR produžio rok za zaprimanje Jedinstvenih zahtjeva

Također, naglašavaju, u ARKOD će se upisati svako zemljište za koje je podnesen zahtjev Agenciji za plaćanja u zadanom roku odnosno do 11. srpnja 2021. godine, a koji će se u slučaju potrebe produživati.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

APPRRR Požar Rok Podaci Isplate potpora


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.